19.6.2012

Ti-ti-dii...

... Lumo on tukevasti tiine!

Lumon masussa kasvaa pienen pieniä lapinkoiran alkuja. Toivottavasti siellä on sekä pieniä Lumoja että Leevejä. Karvamahaa ultratessa paljastui ainakin neljä pientä ja hyvinvoivaa masuasukkia. Toivotaan, että niitä on siellä enemmänkin, sopu sijaa antaa ja sisaren taakse voi aina piiloutua..



Lumo on varsin lungi ja seesteinen odottava emä. Kotona pääosin makaa, piilottaa herkkuja "pahan päivän varalle", lenkeille lähtiessä "lämmittelee äänitehosteen kera" ja puskee itseään sohviin ja sänkyihin. Ruokahalu on ollut vähän kateissa, mutta jotain on sentään syönyt. Herkkuja ainakin lenkillä, jos ei muuta. Lämpimillä ilmoilla jalka ei nouse niin kepeästi, mutta viileämmillä kyllä. Uimaankin on parinä päivänä mennyt. Treenit saanee nyt keventyä toden teolla ennenkuin loppuu kokonaan. Toisaalta mä luulen, että niin kauan kuin Lumo jaksaa liikkua, niin kauan Lumo jaksaa todennäköisesti myös haukkua maalimiehiä ruoan toivossa..
 

Suuntaamme siis pienen lenkin kautta tiistairaunioille. Laitan kuvia odottavasta äidistä, jahka Mellu saanee mulle niitä laitettua. Lämpimiksesi voit käydä vierailemassa täällä. Edit. Mellun ottamat kuvat esillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti