11.6.2012

Seisova, liikkuva - haukuttava

Eilen hakutreenattiin. Päivä oli lämmin ja Lumo on paisunut.. Ekasta astutuksesta tuli eilen kolme viikkoa - treenikaverit ovatkin tällä viikolla todenneet Pumsiin vyötärön kadonneen ja olemuksen muutenkin muuttuneen... Päätin ottaa pienen ja kevyen treenin, otettiin pelkkä ilmaisutreeni.

Kaksi maalihenkeä, neljä purkkia. Teemana seisovien ja liikkuvien maalimiesten ilmaisu. Onhan näitä tehty, muttei nyt toviin, joten back to basics. Ensimmäinen maalimies seisoi puun vieressä - hyvin haukuttiin, seuraavan kerran maalimies seisoi aukeammalla - hyvin haukuttiin. Maalimiehen vaihto. Maalimies liikkuu hitaasti edeten - hyvin haukuttiin, seuraavan kerran maalimies liikkuu edelleen - hyvin haukuttiin. Lumo teki normaaliin tapaan innokkaasti hommia. Loppupalkkana koko ryhmän "sosiaalista" palkkaa, kehuja, rapsutuksia ja herkkuja.

Treenin päätteeksi kierrettiin pieni lenkki viilenevässä illassa. Muut koirat riekkui, Lumo otti chillisti ja tarjosi jokaiselle kaksijalkaiselle nättiä kontaktia namin toivossa... Tänään ei sitten aamusapuska maistunutkaan.. Ehkä meillä on hieman aamupahoinvointia ilmassa.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti