21.8.2011

Treeniä ja juoksuhuuruja

Perjantai-iltana otettiin taas pienellä omatoimiporukalla pimeätreenit. Meillä oli teemana ilmasun vahvistaminen pimeässä. Piiloon meni kolme maalimiestä, ja etsintä tehtiin partioimalla. Ajatuksena oli hyödyntää tuulta, saada koira irtoamaan tuulen avulla maalimiehelle, ja ilmaisemaan kauempana ohjaajasta. 

Lumo teki hommia taas mukavan reippaasti, kuten aina. Ilmaisut olivat ihan ok, aloitti ilmaisun suht hyvin, vaikka olin kauempana. Loisto mimmi! Ainut, että tällä kertaa kähmiskäpälöitiin pressuuntuneita maalimiehiä... Ei aina ymmärrä pientä koiraa, pääosin ei kähmi, toisinaan kähmii, aikoihin ei taas ole kähminyt. No toki, raunioilla saa kaivaa, maastossa ei.. Mutta ei raunioillakaan maalimiehiä sentään kaivella! 

Kohtapuoleen on taas lähtö sunnuntain hakutreenilöihin, katsotaan käykö tänään käpälä.. 

Lumolla tosiaan alkoi tämän viikon tiistaina juoksu, ja meillä elellään aika juoksuhuuruisia tunnelmia. Neidin pinnaa kiristää kaikki vastaantulevat samaa sukupuolta edustavat lajikumppanit. Urokset menee, mutta kilpasiskot sietäisi saada vaikka hammasta. Kotona köllötetään vielä normaalia autuaammin, toki jos jotain tehdään, niin eloa kyllä (ja onneksi) löytyy. Ruoka ja hellyyskin maittaisi normaalia enempi. Elämme jänniä aikoja, joten katsotaan kuinka tilanne kehityy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti