27.6.2012

Kokoisekseen ketterä...

Lumo osoitti eilisissä rauniotreeneissä, ettei tiineys ole sairaus ja lisälastista huolimatta hän on edelleen oikein ketterä ja yhtä reikäpäinen kuin ennenkin.. Onneksi raunioratamme menee ensi viikosta remppaan, joten Pumsii aloittaa äippälomailun ja palaa raunioille syyskuussa. Entistä ehompana, oletettavasti myös paljon hoikempana, äitiyden jälkeistä tarmoa, iloa ja takaisin saamaansa itsenäisyyttä täynnä!

Eilisen treenin teemana oli lähekkäin olevat maalimiehet häiriöihmisten siivittämänä. Jälleen kerran pyysin maalihenget maantasalla oleviin piiloihin, mielellään niin, ettei Lumon tartte kovin kiipeillä eikä tunkea itseään pienistä raoista... No ei tarttis, mutta minkäs teet kun on pakko, niin on pakko. 

Ekat kaksi maalimiestä nousi varmaan alle minuutissa. Maalimiehet olivat ihan lähekkäin ja piilojen päällä ja ympärillä oli muita ihmisiä. Haukku oli taas aika kipakkaa "anna mulle mun ruoat, mä tiedän, että ne on sulla!". Kolmas maalimies oli sitten keskikasan korkeimman ylöspäin aukeavan tötterön sisällä, ja tötterön ympärillä on useampi makaava betoniputki, ja muutama häiriöhenkilö. Hajumolekyylit leijailee lapinkoiran nenään, silmänräpäyksessä lapinkoira hyppää lappeellaan olevan putken päälle ja siitä ketterästi mahansa kanssa tuon ylöspäin aukeavan tötterön kapealle reunalle keikkumaan. Siinä tasapainotteli ja haukkui - reikäpää mikä reikäpää. Mun ilme oli kuulemma näkemisen arvoinen - meinas tulla sydänpysähdys. Menin siihen sitten kirjaimellisesti tukemaan koiraani, eli pitämään siitä kiinni kun söi palkkansa ja nostin Lumon takaisin maantasalle. Neljäs maalimieskin nousi. Sitä ennen piti vähän loikkia sokkeliin ja tutkia kuollutta mehiläistä... 

Lumolla oli ihan sairaan siistii! Tästä on enemmän kuin hyvä jättäytyä moisista ketteryysetsinnöistä taka-alalle. Ehkä ensi sunnuntaina voidaan vielä käydä vähän haukkumassa maalihenkiä metsässä, ja sitten jättäydytään niistäkin puuhista lomille. Lenkitään, hengaillaan, rakennellaan pentulaatikkoa ja siivoillaan vierashuone valmiiksi pennuille. 

Köllöttelyä - soman kokoinen massu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti