16.4.2011

Kevättä rinnassa

Pienoista hiljaiseloa on tullut vietettyä bloginpäivitysrintamalla... Muutoin ei normaalia kummempaa "hiljaiseloa" olla vietetty. Mitä nyt tämän viikon emäntä on taas vaihteeksi viettänyt suhteellisen ikävässä poskontelontulehduksessa. Jo kolmas laatuaan tänä vuonna, kolmas antibioottikuuri ja kävinpä ihan punkteerauksessakin, jaiks.. Mutta eipä ole Lumon tarvinnut olla yksin ei.

Hakua ja tottista on treenailtu säännöllisen epäsäännöllisesti.  Hälyryhmän puolikkaissa pari viikkoa takaperin tehtiin Kauklahden aseman ympäristössä taajamaetsintää kytkettynä. Lumo teki hienosti hommia löytäen neljä maalimiestä. Samalla viikolla tehtiin pieni alue Siikajärvellä, josta  sieltäkin löytyi hienosti kaikki kolme maalimiestä.   EPK:n tottiksissakin ollaan muutaman kerran keretty käymään.

Maaliskuun lopussa Hauklammella: Katla, Fauna ja Lumo

Espyn virallinen kaudenavaus oli viikko takaperin sunnuntaina. Ensi viikolla alkaa rauniot, kouluttajana Jenni ja minä Jennin apukouluttajana. Pääsiäissunnuntaina alkaa sitten viralliset hakutreenit. 

Jossain hetkellisessä mielenhäiriössä ilmoitin meidät hakuperuskokeeseen pääsiäisenä.. Niin päivä- kuin pimeäosuuteen. Saa nähdä kuin käy. Lumoon luotan. Hallinta ja emännän suunnistus (etenkin siis jännittyneenä) on ehkä pakan heikoimmat kortit. 

Ihanaiset treenikaverit järjestivät muutamalle meistä peruskokeeseen menijöistä ns. leikkikokeen viikko takaperin lauantaina. Lumon kanssa hallinta meni odotettua paremmin paikallamakuineen. Tuuli oli hyvä, ja aloitimme käymään aluetta tuulen alapuolelta. Kahdeksan minuutin sisällä Lumo oli löytänyt tarvittavat kolme maalimiestä, ja ilmaissutkin nämä oikein hienosti. Kaikki maalimiehet olivat jossain määrin peitettyjä tai huppupäisiä. Lumolla on  nyt muutaman kerran tullut vähän käpälöintiä maalimiehellä. Eli maalimieskäytöksestä jatketaan virallisen kauden alettua. Huomenna on tarkoitus treenailla pienellä porukalla. Treenin idea olkoon ilmaisu ja motivaatio ihan sillä, että seuraavat treenit treenaillaan sitten kokeessa!

Sää on ollut nyt keväisen kaunis. Maalis-huhtikuun vaihteen sateet antoivat ihan kivasti kyytiä kinoksille, ja aurinko sulattanee loput. Lumolta lähtee karvaa - bikinikausi alkaa siis pian! Muutoinkin neidillä on ihan selkeästi kevättä rinnassa. Lenkillä hulmutellaan, haistellaan lumen alta paljastuvia ihania tuoksuja, saalistellaan perhosia (ihan tosi, me nähtiin tänään lenkillä kevään eka perhonen!), sinkoillaan oravien ja lintujen perään, maistellaan maaperää, syödään keppejä... Tällä viikolla ollaan muutamaan otteeseen oltu naapurin Danten ja Aldon kanssa lenkillä, jotta Lumolla on edes vähän kivaa. Lumon mielestä Aldon kanssa on aika kiva leikkiä, Aldoa välillä Lumon leikki  hieman hirvittää. Tai ehkä lähinnä ne äänitehosteet.

Miss Bikini 2011


Lumo ja Aldo (Borderiinan Hattivatti)
Aldo ja LumoEi kommentteja:

Lähetä kommentti