10.8.2009

Loma loppui...

... ja arki painoi maanantaina ankaraakin ankarammin päälle. 

Onneksi loman viimeinen viikko oli kaikkiaan onnistumisia ja hyviä fiiliksiä täynnä. Tiistaina käytiin Lumon kanssa Oittaan nurkilla seurana Jenni, kolme pörröä ja poro. Lenkkiin vierähti kolmisen tuntia. Koirat saivat olla vapaana, juosta, riekkua ja leikkiä keskenään. Emäntä ajoi torstaiaamuna inssin läpi ensimmäisellä yrittämällä, ja mairea hymy naamalla poistui väliaikainen ajolupa taskussa autokoulusta. Kimpsut ja kampsut pakattiin Vectran ronttin, Lumpo takapenkille, isäntä pelkääjän paikalle ja suunnattiin kohti Mäntyharjua. Torstaista perjantaihin vietettiin mukavaa aikaa Mäntyharjulla mökillä allekirjoittaneen isän ja tämän avovaimon sekö Väinö-kissan kanssa. Lumolla oli kivaa! Ainut että mökkeily ja näytelmät eivät ehkä liene se paras yhdistelmä noin niinkuin Lumon kaltaisen rinsessan kanssa.. Ympäristöstähän löytyi meinaan jos jonkinlaista ihanaa, jonka päällä pyöriessä sai turkkiinsa hyvät hajupeitot... Lumo nautti ja fiilisteli mökkeilyä. Ollapa oma mökki tuumii mammakin... Kaikessa touhussa oli kiva olla mukana ja välillä neiti paineli menemään "ilman kuuloa" ja tottelevaisuutta, omilla retkillään. Seurauksena pieni muistutus ja neiti vietti hetken liekassa.
Kyllä mökillä on mukavaa!

Perjantaina siirryttiin Pertunmaalle, Mäntyharjun kupeeseen, Nooran mökille. Siellähän vasta sitten oli menoa, sanoo Lumo. Peiqi ja Aida olivat tottakai omalla mökillä mukana ja tyttöjen jälleennäkeminen oli aika riemuisa. Noora oli käynyt ostamassa tytöille ydinluut, joita Peikko ja Api alkoivat oitis työstämään, Lumolla meni tunti jos toinen piilotteluun. Toki Lumpo sitten lopulta kalusi luunsa. Perjantai-ilta kuluikin kaikkiaan mainiossa seurassa, viinin ja saunan merkeissä. Toki Lumo-neiti tuli valmisteltua turkin puolesta launtain näytelmäkuntoon.

 Vetoleikkiä

Palloleikkiä (huomaa Peiqi joka kyttää alkavaa grillausta...)

Lauantaipäivä meni osittain Mäntyharjun urheilupuistossa, Kansallisessa koiranäyttelyssä. Sieltä siirryimme takaisin Pertunmaalle jatkamaan mökkeilyä hieman perjantai-illan kaavan mukaan. Koirat saivat parit suurehkot naudan rintarustot. Sunnuntaina ajelimme alkuillasta takaisin kotiin, ja emäntä odotteli ahdistuneena arkeen palaamista, Lumo puolestaan putosi oitin kotiin tultuaan. Taisi olla pienellä koiralla aika rankka reissu.

Tytöt

Sunday chillin'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti