27.7.2009

Pikku pikku bikineissä...


... ollaan meillä. Näytelmät lähestyy kovaa vauhtia ja Lumo päätti näin heinäkuun lopun kunniaksi riisuutua kokonaan talviturkistaan. Tulihan se talviturkki tosiaan heitettyäkin neidillä lauantaina, tosin uima-altaassa, mutta kuitenkin... Sunnuntaiaamuna Lumo totesikin olonsa liian puhtaaksi edellispäivän pulikoinnista ja hieroi itseään löytämäänsä herrrrrkulliseen ihmispaskaan Variston kentillä.. Ja taas emäntä tunsi iloa ja kunniaa omistaa viisas pieni lapinkoira. Suihkureissuhan siitä sitten tuli. Aloevera shampoolla kolme vaahdousta kumihanskat kädessä, ja silti haisi (yök).

Ja koska viikonloppuna tuli uitua ja kylvettyä ihan olan takaa, niin turkinhoito-operaatiohan  oli selvä. Harjausta, harjausta ja harjausta (enkä käyttänyt edes Furminaattoria). Karvaa lähtee, tässä todiste siitä:

"Kyllä nyt on kevyt ja viileä olo", toteaa Lumo

Täytyy siis hillitä harjaamista sen verran, että turkkia olisi Salkosen kehässä vielä hieman jäljellä.  Tosin mainintaa siitä todennäköisesti tulee, että neiti on suht karvaton, mutta ainakin rakenne näkyy ja rungonpituus korostuu entisestään (eipä jää tuomarille epäselvyyttä, että kyseessä on paimensukuinen lapinkoira). Meillähän on myös syyskuun alussa Vantaalla näytelmät, että sinnekin pitäis karvaa pystyä vähän säästämään... 
 
Vielä täytyy sen verta höpöttää täällä Lumon saitilla emännän omia juttuja, että emäntä pyyhkäs tänä aamuna tuhatta ja sataa autokoulun kirjallisiin Hakuninmaalle. Läpi meni että holahti. Yleisistä kysymyksistä kaikki oikein ja kuvissa ainostaan kolme väärin. Ajokoekin on varattu. Sain onnekseni peruutusajan ensi viikon loppupuolelle. Ihan sellaiseen houkuttelevaan aikaaan kuin kello 8 aamulla... Ruuhkaan siis köröttelemään. Pitäkääs siis kaikki tassut ja peukut pystyssä, että ajan hyvin ja moitteettomasti! Oishan se meinaan aika kivaa ajella sinne Mäntyharjulle näytelmiin ihan itse.

Vieläpä arvon lukoijoille muutama tilanneotos Lumon pyynnöstä. Neiti on kova tyttö heitteleen frisbeetä, tai lähinnä ottamaan sitä kiinni. Samalla tulee voimisteltuakin ihan kivasti. Pysyy linjat solakoina ja lihakset vetreinä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti