31.10.2008

Kuulumisia...


Nyt se on vihdoinkin tehty. Tänään, tässä kohtapuoleen emäntä menee ja palauttaa opinnäytetyönsä Laurea-ammattikorkeakouluun. Parin viikon päästä on tulosseminaari ja kypsyysnäyte. Seminaariin esitysmateriaalin valmistaminen tuntuu aika pikku jutulta verrattuna tuohon 48-sivuiseen brandia ja markkinointia koskevaan pläjäykseen. Sitten alkaa armoton työnhakuprosessi. Vaikka tosi mielelläni olisin ja touhuisin vaan koirieni kanssa, mutta siitä ei valitettavasti makseta palkkaa. Eli hakusessa on päivätyö, viikonloput vapaat. Enemmän aikaa koirille ja miehelle!

Neideille kuuluu myös oikein hyvää. Almalle aloitettiin Catrophen-sarja viime viikon perjantaina. Lumo on kasvanut jo isoksi, piiitkäksi paimentytöksi. Korkeutta on about 45cm (ei tarttis pahemmin enää tuota korkeutta kasvaa…) ja painoa Alman kanssa saman verran, muutama sata grammaa alle 15kg. Ovat tietenkin kyllä niiin erinäköisiä, että vaikea uskoa tyttöjen painavan saman verran.

Huomenna juhlistetaan Alma-neidin 16-vuotis synttäreitä. Emäntä on kutsunut Portugeesit kylään, ja tarkoitus on tehdä koirille jotain synttäriherkkua. Sunnuntai-päivä menee sitten Lumo-neidin ensimmäisissä näytelmissä. Eli tänään ja huomenna on tiedossa erinäisiä kauneudenhoitotoimenpiteitä. Toivotaan onnea ja menestystä neidille. Ja vaikka sitä ei tulisi, niin Lumotus on kyllä mammalle kaunein lappalaistyttö. Haussun hauska, kaunis ja ilmeikäs naamiotyttö.

Nyt täytyy alkaa toimimaan, että saa työn palautettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti