6.2.2010

Erittäin hyvä ellei täydellinen...

Tänään Reino Korpelan mielestä Erittäin Hyvä, ja emännän mielestä vain ja ainoastaan ja aina Täydellinen (vaikkakin nuo rotumääritelmän mukaiset "puutteet" tiedostetaan meillä varsin hyvin).

Lumo näytelmöi tänään ensimmäistä kertaa Nuorten luokassa Miehikkälän ryhmänäyttelyssä. Tuloksena oli NUO EH 1.

"Keskikokoa hieman kookkaampi, parkin värinen. Mittasuhteiltaan hieman pitkä. Kaunisilmeinen pää, hyvät korvat. Sopiva runko, hieman pitkä lanneosa. Riittävä raajaluusto, hyvät kulmaukset. Kevyet liikkeet. Hieman lyhyt karvapeite. Saisi kantaa häntää reippaammin. Rauhallinen luonne."

Tulokseen ollaan erittäin tyytyväisiä. Hienosta menestyksestä nauttivat myös Jennin porokoira Katla, joka näytelmöi avoimessa luokassa huikealla saldolla ERI 1, PN (paras narttu), ROP (rotunsa paras) ja serti, sekä Jennin pörrötyttö Salka, jolle lähdettiin hakemaan tyydyttävää laatuarvostelua, ja se myös saatiin. Meillä oli siis kaikkiaan oikein onnistunut näytelmäreissu.

Näytelmätunnelmaan virittäydyttiin yöpymällä Jennin Haminan tukikohdassa. Ehkäpä tuossa Lumon  perjantai-illan "virittäytymisessä" Katlan kanssa on syynsä tuohon rauhallinen luonne -mainintaan. Tytöt meinaan pelmusivat ruokapödän alla koko illan ja jatkoa seurasi tietenkin lauantaina ennen näyttelyitä: kehän laidalla, kehien välissä ja  sopivasti vähän joka kohdassa. Varmasti Lumon juoksullakin on osansa tuohon luonteen määritelmään. Emännästä kun tuo rauhallisuus on hyvin häilyväistä tuossa neidissä. Tai no onhan Lumossa sitäkin, mutta lähinnä vain kotioloissa. Tosin niin nimensä veroinen Super-Hyperi kuin Katlakin olivat näyttelyistä palatessaan suhteellisen rauhallisia, veteliä ja väsähtäneitä rekkuja. Ruokapöydän alla riekkumisen sijaan neidit nauttivat kauneusuniaan pöydän alla peput vastakkain.  

Vaikkakin meidän main point harrastamisessa on käyttö eikä näyttö, niin toinen nuorisoesiintyminen on tarkoitus tehdä ennen kuin Lumpo-pumpolla tulee mittariin kaksi vuotta. Mahdollisesti tuo näytelmä tulee olemaan Pääsiäisenä Lappeenrannassa. Avoimessa onkin sitten aikaa näytelmöidä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti