6.7.2010

Akupunktiota toistamiseen

Lumolainen se on nautiskellu lomalla treenaamattomuudesta, hyvästä kaveriseurasta, riekkumisesta ja erinäisistä hyvinvointiin liittyvistä asioista. Viime viikolla oli ensimmäinen akupunktiokerta, tänään toinen. Lumo on vaan niin maailman ihanaisin piskiliina, kun antaa käsitellä itseään moitteetta. Noh, ainahan se ei ole ollut niin, mutta jotain on siis tehty oikein.

Vähän neiti luimisteli eläinlääkärin toimenpidepöydällä, kun akuneuloja pistettiin taas selkärangan lihaksistoon molemmin puolin. Lattialle päästyään ei juurikaan yrittänyt omatoimisesti eliminoida neuloja, vaan tyytyi makoilemaan. Eläinlääkäri kävi useampaan otteeseen stimuloimassa neuloja. Lumo nosti hieman päätään, vilkaisi ja painoi päänsä taas tassujen väliin lattiaa vasten. Selkeesti neiti nautti ja rentoutui akupunktion aikana. Torstaina meillä on sitten aika taas eläinfysioterapeutti Anu Rautakalliolle Aistiin. Odotan Anun kommentointia rinta- ja lannerangan lihaksiston tilasta.


Vielä on jäljellä kaksi akupunktioaikaa. Viimeisellä kerralla otetaan taas verinäytteet,ja toivonmukaan saamme viitearvoihin mahtuvat tulokset kaikilta osin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti